Een van de meest uitgebreide showrooms van Nederland!

Showroom LQA Workwear VolendamSinds 12 jaar verkoopt LQA Workwear bedrijfskleding. In eerste instantie vanuit het kantoor in Groet, daarna in Stompetoren en sinds de verhuizing in Juni 2014 naar Volendam is een groot deel van de collectie te zien in onze showroom.

Wij zijn op kantoortijden open. Als u onze showroom wilt bezoeken, verdient het aanbeveling om een afspraak te maken, zodat wij de tijd voor u kunnen nemen. Als u kleding nodig heeft voor meerdere personen, dan komen wij ook graag bij u langs met kleding. De mogelijkheden zijn uitgebreid. We kunnen bijvoorbeeld paspoppen in uw bedrijf neerzetten met setjes kleding waar de mederwerkers uit kunnen kiezen. Als de keus gemaakt is, kunnen we tijdens een pasdag de maten opnemen van alle medewerkers, zodat iedereen verzekerd is van goed zittende kleding.

Bezoek de showroom

U kunt onze showroom bezoeken tijdens kantooruren (ma t/m vr, 8:00 - 17:30). Wij stellen het zeer op prijs als u van te voren telefonisch een afspraak maakt, zodat één van onze medewerkers u goed kan ontvangen en adviseren.

Het bezoekadres van onze showroom, of contactgegevens voor het maken van een telefonische afspraak, kunt doen op de pagina contact.