Over LQA Workwear

Na 6 jaar in Stompetoren te hebben gezeten en daarvoor in Groet hebben we besloten om in juni 2014 te verhuizen naar Volendam.

In onze showroom zijn de merken vertegenwoordigd die ook op de website terug te vinden zijn door op het logo te klikken van de leverancier, zo kunt u alvast een kijkje nemen en iets uitzoeken.

Johan Steur, het drukken van kleding bij LQAOnze werkwijze

Wij inventariseren uw eisen en wensen. Doordat wij veel ervaring hebben in uw branche, kunnen we ook Arbo-technisch met u meedenken. Als u de medewerkers wilt betrekken in de besluitvorming, kunnen we paspoppen in uw bedrijf plaatsen, zodat men aan kan geven welke set de voorkeur heeft.Ook een vrijblijvende testset behoort tot de mogelijkheden . Uiteindelijk wordt een pakket gekozen dat het beste bij uw branch, uw imago en uw budget past. Ook wordt afgesproken of er logo's op de kleding komen en of er kleding vermaakt moet worden. Dat doet LQA allemaal in eigen beheer.

Als de keus voor de kleding is gemaakt, zullen we de maten vaststellen. Uw medewerkers kunnen de kleding in onze showroom passen, maar wij kunnen ook een pasdag bij u op Iocatie organiseren.

Wij leveren de kleding binnen een week uit (tenzij er extra bewerkingen zoals logo's of verstelwerkzaamheden nodig zijn) op een manier die met u is afgestemd. Wij kunnen de pakketten bijvoorbeeld per medewerker (in een doos met naam) bij u afleveren.

Om herhalingsaankopen makkelijk te Iaten verlopen, houden we voor onze klanten een database bij met de namen, maten en bestelde artikelen per medewerker. In overleg met u mag de medewerker zelf nieuwe artikelen bij LQA bestellen of de bestellingen lopen via de inkoper.

U ziet het, alles is mogelijk bij LQA Workwear!

Waarom werkkleding?

Werkkleding wordt gedragen om het werken veiliger te maken en voor een uniforme en professionele uitstraling.

Werkgeversverplichtingen

Beschermende kleding en PBM 's helpen werknemers om veilig en gezond te kunnen werken. Als werkgever ben je verplicht om verschillende maatregelen te treffen als die de veiligheid van de werkzaamheden kunnen verbeteren. In technische beroepen waarbij werknemers technische handelingen verrichten in werkplaatsen, garages en op de bouw moet speciale werkkleding worden gedragen. De eisen die aan werkkleding worden gesteld zijn in sommige gevallen vastgelegd in de richtlijn persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen, (o.a. kleding, handschoenen, brillen) moeten bescherming bieden tegen allerlei invloeden die risico's met zich meebrengen. Zo dient laskleding brandvrij te zijn en de kleding voor wegwerkers reflecterend.

Wij adviseren u graag hierover!

Ons team

Henk Tol, vanaf 2009 als adviseur werkzaam bij LQA Workwear en sinds 2015 mede-eigenaar.

Johan Steur, vanaf 2005 als adviseur werkzaam en sinds 2007 mede-eigenaar.